NuBeton

Betonnen keukenblad

Een betonnen keukenblad is een trend. Beton is stoer en strak maar brengt ook sfeer; een echte blikvanger. Er wordt verwacht dat beton in huis de komende jaren nog populairder wordt. Beton heeft enorm goede en mooie eigenschappen als werkblad.

Waarom beton in de keuken? Door beton te verwerken in het design van uw keuken kunt u diverse uitstralingen creëren. Naast alle mooie “looks” heeft beton nog meer positieve eigenschappen.

  • Toepasbaar op elke keuken-onderbouw, ongeacht merk of fabrikant.
  • Puur natuurproduct
  • Moderne, stoere uitstraling
  • Ijzersterk
  • Dicht en slijtvast (door onze speciale impregneer) dus goed schoon te houden en hygiënisch in gebruik
  • Volledig maatwerk

Het kan zijn dat u nog twijfels heeft over een betonnen keukenblad. Zoekt u meer informatie over het gebruik van beton in uw keuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen uw vragen meestal goed beantwoorden. Onder het kopje ‘onderhoud’ kunt u meer informatie vinden over een betonnen keukenblad en of dit geschikt voor u is.

Naast dat beton een geweldige uitstraling heeft, zijn betonnen keukenbladen uitermate geschikt om op maat te maken. Wilt u een strakke en moderne keuken? Of toch een keukenblad met een robuuste uitstraling? Wat u ook zult beslissen, één ding is zeker: uw keuken zal er altijd volledig naar uw smaak uit komen te zien. Een betonnen keukenblad is dan ook geschikt voor ieder type keuken.

Wilt u direct weten of er voor uw situatie ook een passende oplossing is? Wij denken graag met u mee. Via het kopje ‘Nu prijs berekenen!’ kunt u een gratis offerte aanvragen en krijgt u snel een individueel en passend advies over een betonnen aanrechtblad in uw keuken.

Een betonnen keukenblad van NuBeton is robuust, stoer en is een absolute blikvanger in uw keuken. De keukenbladen die wij maken zijn stuk voor stuk uniek. Beton is het materiaal om een keukenblad van te maken. Met het juiste onderhoud gaat het een leven lang mee. De meeste betonnen bladen komen terecht op een keuken van IKEA. Keukenkasten van IKEA en een betonnen keukenblad van NuBeton is een perfecte combinatie.

Hieronder ziet u de kleuren welke wij standaard leveren. Wilt u een betonnen aanrechtblad met een speciale kleur? Neem contact met ons op, wij kunnen u vast helpen.

 

 


 Mocht u ervoor kiezen om uw betonnen keukenblad bij NuBeton te laten maken dan kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze montage service. Dit houdt in dat wij voor u het blad helemaal afmonteren en eventueel de spoelbak en de kraan aansluiten. Dit is een exclusieve service van NuBeton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *